preloader image

Chystáš se na Maltu, ale máš strach z nepříjemností ohledně COVID?

Nezoufej, máme pro tebe dobrou zprávu!
Zajistili jsme pro tebe pojištění s pokrytím nákladů v souvislosti s koronavirem.

Oslav 10 leté výročí se školou Maltalingua!
11
04/2022

Oslav 10 leté výročí se školou Maltalingua!

Plánuješ, jak nejlépe zužitkovat své cestovatelské plány v roce 2022? Rád bys skloubil příjemné s užitečným? Je-li tvá odpověď ANO, máme pro tebe skvělou zprávu!

Malta je ostrovem zalitým sluncem a nechybí zde mezinárodní komunita, díky které se tvé zážitky zintenzivní. Lidé jsou vřelí, přátelští a ochotní pomoci – výhoda pro tebe, rozmluvíš se raz dva tři!

 

Jedna ze skvělých lokalit je Balluta Bay, a zde se také nachází jazyková škola v britském vlastnictví - Maltalingua. Škola nabízí široké spektrum jazykových kurzů pro dospělé a taky pro mladistvé. Je tedy pouze na tobě vybrat si ten, který ti nejvíce sedne k posunu tvých jazykových schopností.

 

Škola slaví jubilejních 10 let od vzniku!

Studenti jazykové školy Maltalingua na výletě

Za dobu své existence sibezpochyby upevnila své místo mezi nejlepšími jazykovými školami na Maltě, a to především díky skvělým výsledkům jak na poli mezinárodním, tak mezi svými studenty. Maltalingua nabízí příjemnou atmosféru s kvalitním a profesionálním přístupem, které je ověnčené řadou oceněními jako např:

·      Studentyzvolená nejlepší školou v roce 2018

·      Certifikát excelence 2019

·      Finalistav kategorii ST Star Awards Europe (2020/2021)

·      Ocenění inspirujícíprofesionál v ELT 2019

Tak neváhej - pokud tě láká možnost studia v zahraničí a zároveň rád poznáváš nové kouty světa, Malta je ideální destinací! Moře azurově modré, kam jen tvé oko dohlédne a spolu s historickým charakterem a jedinečnou architekturou Malty láká každoročně tisíce studentů a turistů.

A třešnička na dortu

Co takhle kurz zdarma? Maltalingua spouští soutěž o stipendium!

Získej unikátní možnost přípravného kurzu IELTS po dobu 4 týdnů. Chceš zažít nezapomenutelné momenty, získat nové přátele a užít si jazykový kurz na Maltě zdarma? Je to jednoduché – upusť uzdu své fantazie a napiš proč by jsi právě ty měl být výhercem!

Formulář je možné vyplnit na stipendium. Chop se své šance a vyhraj jazykový kurz! 😊

Není-li IELTS kurz tvůj šálek kávy, netrap se! Máš-li zájem o jiný kurz, využij kód *ANAMA* a získej slevu 10 % na kurz v Maltalingua!